Objektivní recenze na české restaurace očima nezávislého strávníka. Skvělé gurmánské, ale i hororové zážitky české gastronomie...

čtvrtek 7. února 2013

HomeCooking: Domácí PIZZA

Ne, že bych neměla zásobu recenzí, ale tak nějak nás v tý zimě baví víc vařit a experimentovat doma, když je na to pěkně čas. Na jaře nakopneme černého oře a objedeme všechny české zájezdní hostince :) Tentokrát jsme se vrhli na přípravu domácí pizzy...
 Nevybírali jsme jednu určitou pizzu, ale zkombinovali jsme si svoji vlastní.
 Rajčatová omáčka dopadla na jedničku, i když byla spíš oranžová, za to můžou ty hnusný zimní rajčata...
 Pizza těsto jsme si koupili, ale příště určitě zkusíme i domácí (nemáme váleček :))
 Restovaná čerstvá zelenina na pizzu: žlutá paprika, řapíkáč, cibulka, pórek.
 Jak se vám líbí výsledek? Pizza byla báječná, víno také...prostíráme!
 Pečete si doma pizzu? Nějaký zajímavý nápad? 
Docela nás to totiž baví!

4 komentáře:

  1. Místo válečku se dá použít lahev od vína...

    OdpovědětVymazat
  2. A nebo rulicka od hajzpapiru

    OdpovědětVymazat
  3. super, dík za tipy, příště zkusíme tu ruličku.. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Na pizza těsto přeci není třeba válečku.....

    OdpovědětVymazat